Copyright

Auteursrechtelijke bescherming wordt automatisch verleend op alle teksten en afbeeldingen van websites, zo ook aan Parasolonline.nl

 

Parasolonline.nl is onderdeel van Maxshopping.nl. Maxshopping.nl is auteursrechthebbende van deze website en hecht waarde aan haar auteursrecht. Omdat de gehele site van Maxshopping.nl auteursrechtelijke bescherming geniet, is het niet toegestaan deze website te framen en/of (stukken) tekst te verveelvoudigen (anders dan het downloaden en bekijken daarvan en/of het afdrukken van een enkele, harde kopie).

Het is dan ook strikt verboden om, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Maxshopping.nl, teksten elders beschikbaar te stellen op een netwerk en/of door te sturen naar andere belanghebbenden.

 

Tevens zijn veel gebruikte woorden, afbeeldingen en beeldmerken op deze website eigendom van Maxshopping.nl en dus mogen deze, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Masxhopping.nl, niet elders vermeld worden of voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Parasolonline.nl

 

Maxshopping BV

Boslaan 19

8302 AA Emmeloord

 

T: +31(0)88-122 5000 bereikbaar op werkdagen, van ma t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur

F: +31(0)88-122 5009

E: info@parasolonline.nl

Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Parasolonline.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Parasolonline.nl


Gemiddelde score o.b.v. 694 beoordelingen:  8.6