Persberichten

Maxshopping breidt haar platform verder uit Parasolonline.nl

 

Emmeloord, 22 februari 2015- Maxshopping BV, gevestigd in Emmeloord, heeft haar activiteiten op het gebied van online winkelen voor tuinmeubels en parasols verder uitgebreid.

 

In samenwerking met enkele toonaangevende leveranciers op het gebied van van tuinmeubelen is de webshop www.maxtuinmeubel.nl in januari 2015 gelanceerd. In deze webshop wordt een ruim assortiment tuinmeubels tegen de laagste prijsgarantie aangeboden. Maxtuinmeubel.nl zal naast de online activiteiten, medio maart 2015, tuinmeubelsets, parasols en barbecues via een fysieke winkel in Emmeloord verkopen. Daarnaast is er een online winkel voor het verkopen van parasols opgestart. Zowel op de site www.parasolonline.nl als wel op locatie is een ruim aanbod van zweefparasols, rechthoekige parasols, vierkante parasols en ronde parasols te verkrijgen.

 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Parasolonline.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8